Agrement Camping Bucuresti Belvedere

Piscina Belvedere

Ce-ar fi vara fara o bine-meritata baie in piscina? Cu o capacitate de 400 de locuri, piscina din cadrul complexului Belvedere este deschisa oaspetilor nostri in perioada 1 mai – 1 septembrie. Vino cu vibe-ul, noi ne ocupam de toate celelalte. Garantam distractie pe masura.

De mentionat ca accesul la piscina este contra-cost (de verificat lista de preturi pentru facilitatile din cadrul complexului), iar in timpul evenimentelor private din cadrul clubului Belvedere, accesul la piscina poate fi restrictionat.

Lacul de pescuit
(balta cu peste)

Se spune ca nimeni nu pleaca de la balta noastra fara sa prinda macar un peste. Balta este populata anual cu crap si cteno, pentru a asigura un volum suficient de peste in fiecare moment. Nea Nelu, custodele baltii, este mereu alaturi de tine, daca aveti nevoie de ajutor, de un sfat sau pur si simplu de o poveste sau de sfaturile documentate ale unui expert in ale pescuitului.

Pentru mai multe informatii,te rugam sa accesezi site-ul www.baltaclinceni.ro

Plaja si lacul de agrement

Ce poate fi mai placut decat o zi de plaja si baie in zilele caniculare? Beach bar, sezlonguri, umbrele si ai tot ce-ti trebuie sa te racoresti intr-unul din lacurile clubului Belvedere.

Nu e de ajuns? Pentru si mai multa distractie, iti oferim o plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta.

Barul de pe plaja este deschis zilnic intre orele 10:00 si 22:00 si va ofera o varietate larga de cocktailuri si bauturi cu care va puteti rasfata oricand doriti.

Terenuri de tenis de camp, tenis de picior, volei si badminton

Stim cat de important e sportul, asa ca n-am uitat nici de impatimitii lui, fiti fara grija. Chiar si in zilele de relaxare, o ora buna de miscare, face minuni. Terenuri de tenis de camp si de pocior, terenuri de volei si badminton sunt disponibile in cadrul clubului oricand vreti sa parasiti sezlongul si sa intrati intr-o competitie cu prietenii.

 

Contactati-ne acum

0743 755 822

hello@campingbelvedere.ro

Strada carierei, nr. 58, clinceni, romania

Camping pentru rulote si corturi langa Bucuresti

 Va invitam intr-un cadru natural deosebit, unde sa va reincarcati bateriile si sa profitati de o deconectare totala de zgomotul si agitatia oraselor. Camping cu rulota sau cu un cort, plaja, piscina, lac de agrement, balta de pescuit, terenuri de tenis si de volei si multe surprize – le puteti gasi pe toate la doar 20 de minute de centrul Bucurestiului!