Agrement Camping Bucuresti Belvedere

Distractia si buna dispozitie a oaspetilor Campingului Belvedere sunt principalele noastre preocupari. In acest sens, va propunem numeroase variante de petrecere a timpului liber, pentru o experienta de neuitat.

Pentru clientii care campeaza in cadrul Campingului Belvedere, oferim un discount de 20% pentru toate serviciile de agrement.

Piscina Belvedere

Reprezinta principalul punct de atractie din cadrul complexului. Aceasta ofera o capacitate de 400 de locuri si este deschisa in perioada 1 mai – 1 septembrie. Accesul la piscina se face contra cost, tariful de intrare(include sezlong, umbrela, prosop) fiind de 25 de lei de luni pana vineri si 50 lei sambata si duminica. Mentionam totusi ca, datorita evenimentelor private din cadrul clubului Belvedere, accesul la piscina poate fi restrictionat.

Lacul de pescuit
(balta cu peste)

Se spune ca nimeni nu pleaca de la balta noastra fara sa prinda macar un peste. Balta este populata anual cu crap si cteno, pentru a asigura un volum suficient de peste in fiecare moment. Nea Nelu, custodele baltii, este mereu alaturi de dumneavoastra daca aveti nevoie de ajutor, de un sfat sau pur si simplu de o poveste sau de sfaturile documentate ale unui expert in ale pescuitului.

Accesul la balta se face zilnic intre orele 6:00 – 18:00 si se tarifeaza cu suma de 100 Lei/persoana. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati si siteul baltacupeste.ro .

Plaja si lacul de agrement

Ce poate fi mai placut decat o zi de plaja si baie in zilele caniculare. Va oferim posibilitatea sa va rezervati un sezlong pe plaja special amenajata si va racoriti intr-unul din lacurile clubului Belvedere.

Pentru si mai multa distractie, va putem oferi o plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta.

Barul de pe plaja este deschis zilnic intre orele 10:00 si 22:00 si va ofera o varietate larga de cocktailuri si bauturi cu care va puteti rasfata simturile. Totdata, puteti gasi in cadrul barului si snacksuri si cateva gustari pentru a va potoli foamea.

Terenuri de tenis de camp, tenis de picior, volei si badminton

Pentru cei mai sportivi dintre dumneavoastra, va putem la dispozitie cateva variante de miscare in mijlocul naturi.

Terenurile de tenis de camp si de picior sunt disponibile zilnic intre orele 09:00-24:00, existand si posibilitatea iluminatului nocturn. Tarifele pentru inchiriere sunt de 15 lei pana in ora 12,  20 lei pe timpul zilei, respectiv 40 lei, la aprinderea nocturnei.

Terenurile de volei si de badminton pot fi folosite in mod gratuit.

 

Contactati-ne acum

0743 755 822

hello@campingbelvedere.ro

Strada carierei, nr. 58, clinceni, romania

Camping pentru rulote si corturi langa Bucuresti

 Va invitam intr-un cadru natural deosebit, unde sa va reincarcati bateriile si sa profitati de o deconectare totala de zgomotul si agitatia oraselor. Camping cu rulota sau cu un cort, plaja, piscina, lac de agrement, balta de pescuit, terenuri de tenis si de volei si multe surprize – le puteti gasi pe toate la doar 20 de minute de centrul Bucurestiului!