Headquarters

Contactati-ne acum

*Informatiile trimise prin acest formular nu vor fi folosite decat pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra. Detaliile de contact nu vor fi retinute in scopuri de marketing. Va multumim!

Informatii utile

Receptia noastra este deschisa zilnic in sezon intre orele 08-13:00 si 16:00-22:30. In afara sezonului, accesul in cadrul proprietatii se poate face doar pe baza unei rezervari la numarul de telefon 0743755822 – Florin sau la adresa hello@campingbucuresti.ro .

In cadrul receptiei, va puteti bucura de un magazin mixt cu produse de baza si suveniruri.

Astfel, din cadrul magazinului puteti procura zilnic paine proaspata, apa, diferite conserve, precum si alte de uz cosmetic sau casnic. Mai mult de atat, la receptie va asteapta standul cu suveniruri precum si cu produse culinare traditionale, cum ar fi: miere, sucuri, gemuri, vinuri sau alte alimente proaspete de la producatori locali.

Totodata, aici se afla si punctul de informare al campingului, unde va vor fi prezentate principalele posibilitati de petrecere a timpului liber,precum si cateva excursii si tururi  in Bucuresti si in apropierea acestuia, precum si cateva recomandari pentru aprovizionarea sau pentru luarea mesei.

Va invitam sa ne cunoasteti!
Echipa Camping Belvedere Bucuresti